Follow me:
fastelavnsfest

Kan du gætte hvem jeg er …

Aftagende måneI mandags deltog de to små og jeg i den lokale idræts forenings årlige fastelavnsfest med tøndeslagning og udklædnings konkurrencer.

Kort inden vi skulle afsted, kunne ingen af os finde Klaras superheltekappe så hun måtte hoppe i en Frost-kjole. Siri derimod, havde helt styr på hendes kostume. Hun havde i flere måneder plaget om at hun gerne ville være klædt ud som Ugline fra Pyjamasheltene. Jeg indvilgede og syede en kappe og en maske ligesom den fra serien. Tøj og sko er fra H&M, så jeg slap egentlig ret nemt fra det.

Kappen er syet af et stort stykke rød microfleece, så hun nemmere kan holde sig varm. På indersiden applikerede jeg de lyserøde “fjer” klippet af filt. Masken er lavet af et stykke stift filt med den samme lyserøde blødere filt bagved.

fastelavnsfest

fastelavnsfest

Tøndeslagning og konkurrencer

Det der med at slå katten af tønden, det er ikke noget der har fanget Klaras interesse. Men Siri elskede det og jeg måtte under ingen omstændigheder stå sammen med hende i køen – “jeg kan selv mor!”

Desværre blev ingen af pigerne kattekonger eller -dronninger. Til gengæld vandt jeg 1. præmien for bedste udklædning i voksenkategorien <3

Previous Post Next Post

Maybe you'd like to read

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.